Mijn naam is Annemarie Goudswaard ik ben een spontane, creatieve fotografe van 35 jaar oud. Fotograferen gaat voor mij verder dan het hebben van een passie. Mijn creatieve hoofd draait soms overuren en dat is soms maar goed ook want wanneer ik bijvoorbeeld een week niet heb gefotografeerd of bezig ben met gave plannen dan ben ik niet te genieten. Het vooraf plannen maken, de juiste locatie kiezen en dan een gave reportage maken dat is toch gewoon te gek!

Ik vind het iedere keer weer een eer wanneer ik word uitgenodigd om een fotoshoot te verzorgen. Al die momenten die ik voor jullie mag vastleggen maken mij zo blij en trots dat ik dit beroep mag uitoefenen.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door mijn betrokkenheid bij jullie fotoshoot. Hebben jullie ideeën dan werk ik deze graag met jullie uit. Kledingkeuzes die gemaakt moeten worden ook daarin help ik jullie graag. Het gaat er voor mij om dat degene voor wie ik de reportage mag maken zich op zijn of haar gemak voelt wat resulteert in mooie foto's.

Bekijk gerust mijn portfolio voor voorbeelden van mijn werk. Mocht je ook interesse hebben in mijn bruidsportfolio kijk dan even op mijn andere website www.bruidsreportages.net

Groetjes Annemarie